Voorgevel in Obdam ontzet na aanrijding door taxibusje

22 januari 2023 09:43
Bron: NH Nieuws

Een huis in de Dorpsstraat in Obdam is vannacht zwaar beschadigd geraakt nadat een auto tegen de gevel was gebotst. De bewoners die op het moment van het ongeluk lagen te slapen, kwamen met de schrik vrij. De brandweer heeft het pand gestut om instorting te voorkomen. De bestuurder van het taxibusje dat de aanrijding veroorzaakte bleef ongedeerd.

De ravage ontstond rond half vier vannacht toen een taxibusje dat in de richting van Hensbroek reed een geparkeerde auto ramde. De geparkeerde auto schoot vervolgens door en belandde tegen de gevel van een woning. Een andere geparkeerde personenauto kwam tot stilstand in de bosjes.

Als door een wonder raakte niemand bij het ongeval gewond. Waarom de chauffeur van het taxibusje de macht over zijn stuur verloor, is nog onduidelijk. Een bergingsbedrijf heeft de drie voertuigen, die als total loss kunnen worden beschouwd, afgesleept.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405