Voorwiel breekt van trekker af na zware botsing met auto in Spanbroek

24 april 2023 11:09
Bron: Inter Visual Studio

Op de Spanbroekerweg is vanmorgen een auto met een trekker en aanhanger in botsing gekomen. Beide voertuigen liepen veel schade op. Een wiel van de trekker brak zelfs af bij het ongeluk. Twee personen zijn ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Auto is botsing met trekker

Het ongeluk gebeurde vanmorgen rond tien voor zeven, meldt een woordvoerder van de politie aan WEEFF/NH. Hoe het ongeluk kon gebeuren wordt onderzocht. In de personenauto zaten twee mensen, van wie de identiteit en woonplaats nog onbekend is. De trekker werd bestuurd door een persoon.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd bij de botsing. De auto is total loss en ook de trekker liep flinke schade op. Eén van de wielen is namelijk afgebroken. De politiewoordvoerder zegt dat twee personen door een ambulance zijn meegenomen naar het ziekenhuis. Hoe het met ze gaat, is onduidelijk. Aan alle betrokkenen is slachtofferhulp aangeboden.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844