Vrienden in actie voor Melle: “Hij heeft na brand alleen nog een boxershort over”

14 september 2020 21:24

De Westerstraat werd afgelopen weekend opgeschrikt door een flinke brand in een monumentaal pand. De bewoner, Melle, komt met de schrik en een brandwond op zijn vinger vrij, maar heeft helemaal niets meer. Vriendin Sharon maakt zich zorgen om hem en startte een inzamelingsactie. “Dit is heftig, hij is letterlijk alles kwijt.”

Je kunt je eigenlijk niet bevatten wat iemand doormaakt, want kun je je voorstellen dat je echt alles kwijt bent? Voor Melle kwam hier nog een emotionele rollercoaster bovenop: “In de afgelopen paar jaar is Melle zowel zijn broer als zijn moeder verloren. De as van zijn broer was verwerkt in een schilderij en de laatste persoonlijke spullen van zijn moeder lagen in zijn woning: dat is nu allemaal weg.” verteld een van zijn vrienden Sharon Kwadijk tijdens de uitzending.

“Melle kan elke steun gebruiken”, aldus Sharon. Doneren voor Melle kan via deze link

Luister het fragment hier terug.

Uitzending – 14 september 2020

Sharon Kwadijk verteld over de verschrikkelijke gevolgen voor Melle, een vriend die afgelopen zondag zijn huis (en nog veel meer) is verloren tijdens de brand.

Sharon Kwadijk over de verschrikkelijke gevolgen voor Melle van de brand in Enkhuizen

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844