Vrijwilligerspunt zoekt boodschappenhulp voor oudere dame

25 november 2022 12:30

Elke week spreken wij op de radio met Charlotte Uffelie van het Vrijwilligerspunt West-Friesland om een nieuwe hulpvraag op te lossen. Deze week zijn we op zoek naar een boodschappenhulp voor een 85-jarige vrouw uit Bovenkarspel.

De ene week het Vrijwilligerspunt naar iemand op zoek die kan helpen met wiskunde huiswerk en de andere week naar iemand die verstand heeft van computers. Op de website van het Vrijwilligerspunt staat het vol met dit soort vacatures. Deze week dus aandacht voor een boodschappenhulp.

Een mevrouw uit Bovenkarspel kan niet meer zo ver lopen en is op zoek naar iemand die één keer per twee weken boodschappen wil doen.

“Ze woont 5 minuten bij de Dekamarkt vandaan dus ze wil daar graag haar boodschappen doen”, vertelt Charlotte in de uitzending. “Ze wil graag samen met een vrijwilliger, die haar thuis met de auto op kan halen om vervolgens, samen naar de supermarkt te gaan”.

Luister hieronder het hele interview terug. Na het interview heeft Vrijwilligerspunt West-Friesland laten weten een vrijwilliger te hebben gevonden!

Uitzending – 21 november 2022

Elke week spreken wij op de radio met Charlotte Uffelie van het Vrijwilligerspunt West-Friesland om een nieuwe hulpvraag op te lossen. Deze week zijn we opzoek naar een boodschappenhulp voor een 85-jarige vrouw uit Bovenkarspel.

Vrijwilligerspunt zoekt boodschappenhulp voor oudere dame

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844