Vrijwilligerspunt zoekt gezellige West-Fries die oudere dame gezelschap wil houden

27 oktober 2022 16:30

Elke week spreken wij op de radio met Charlotte Uffelie van het Vrijwilligerspunt West-Friesland om een nieuwe hulpvraag op te lossen. Deze week zijn we op zoek naar een gezelschapsdier.

Het gaat om een dame van 78 uit Grootebroek die op zoek is naar een West-Fries waar ze bijvoorbeeld een spelletje mee kan doen, een praatje te maken of om een klein ommetje mee te maken. Kortom: iemand om gezellig de tijd mee door te brengen!

Af en toe voelt deze dame zich wat eenzaam vertelt Charlotte Uffelie op WEEFF Radio, vooral omdat het op haar leeftijd wat moeilijker is om nog nieuwe vrienden te maken of contacten te leggen. ook is mevrouw niet goed ter been.

Het maakt voor haar niets uit of de vrijwilliger een man of een vrouw is en de leeftijd maakt voor haar ook niets uit. Zolang het maar klikt, dat is belangrijk voor haar.

Ze is een gezellige prater en ze houdt van dieren. In de tuin rommelen vindt zij ook heerlijk om te doen. Soms voelt ze een gemis, en dat is het gemis van iemand die bij haar langs komt en waar ze haar verhaal bij kwijt kan.

Is dit wat voor jou en heb je één keer per week tijd? neem dan contact op met het vrijwilligerspunt.

Uitzending – 24 oktober 2022

Vrijwilligerspunt West-Friesland is op zoek naar een maatje voor een dame van 78 jaar die zich af en toe eenzaam voelt. Charlotte Uffelie legt uit wie ze precies zoeken.

Maatje gezocht voor een dame van 78 jaar

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405