Vrolijke hiphop van Fokke Simons op Zomerpop in Hoogwoud en andere tips voor het weekend

2 september 2022 08:00

Wekelijks komt de Culture Club-redactie van NH met drie uitgaanstips voor de komende week; optredens, evenementen of andere culturele gebeurtenissen in de provincie die je niet mag missen. Deze week gaan we springen op muziek in Hoogwoud, gekke auto’s bewonderen in Zandvoort en Japan opsnuiven in Amsterdam. 

Uitgaanstip 1; Zomerpop in Hoogwoud 

Op 2 en 3 september vindt het jaarlijkse muziekfestival Zomerpop plaats in het West-Friese Hoogwoud. Het belooft een spetterende editie te worden met klinkende namen als Van Dik Hout, Pater Moeskroen en Wolter Kroes. Naast deze oudgedienden staan er ook relatieve nieuwkomers op het podium zoals Meau, The Vices en de Nederlandstalige rapformatie Fokke Simons uit Amsterdam. 

Uitgaanstip 2; Car Art Zandvoort

Dit weekend staat Zandvoort natuurlijk helemaal in het teken van de Grand Prix. Om je passie voor auto’s te botvieren kun je naast het circuit ook terecht op de boulevard bij de tentoonstelling Car Art.  Daar staan de meest kunstzinnige en waanzinnige auto’s.  Ook in het Zandvoorts Museum is autokunst te zien. 

Tekst gaat verder na de foto

Car Art Zandvoort

Uitgaanstip 3: Mono Japan Fair 2022 in Amsterdam 

Ben je gek van Japan of wil je er alles over leren dat kan op de Mono Japan Fair in Amsterdam. Naast Japanse kunst en kleding zijn er allerlei workshops waarin bezoekers kennismaken met Japans eten, de Japanse theeceremonie, Japans schaken of met modder kleding verven. Mono Japan Fair is van 2 tot en met 4 september in Loods 6 op het KNSM eiland in Amsterdam. 

Japan Fair Mono in Amsterdam

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405