VZV heeft opnieuw geen kind aan Ferizaj en is door in Europa: “Het leek wel walking-handbal”

24 oktober 2021 14:37

De handbalsters van VZV hebben zonder moeite de derde ronde bereikt van de Europacup. Na de ruime overwinning op zaterdag, werd ook vandaag in de ‘return’ eenvoudig afgerekend met KHF Ferizaj uit Kosovo: 13-37.

Net zoals een dag eerder was er in sporthal ’t Zijveld nooit sprake van een spannende wedstrijd. VZV nam een snelle voorsprong en gaf deze nooit meer af. De gasten uit Kosovo leken na de forse nederlaag van gisteren weinig zin te hebben in het duel en probeerden vooral tijd te rekken en overtredingen uit te lokken.

Publiek vermaken

De ploeg van trainer Rolf Schulte wilde daarentegen juist opnieuw het publiek graag vermaken. Vanaf het eerste fluitsignaal stond de verdeding als een huis en werden er op de tegenaanval tal van mooie doelpunten gemaakt. Uiteindelijk werd er net zoals gisteren wederom met meer dan twintig doelpunten verschil gewonnen: 13-37. De loting voor de derde ronde van de EHF European Cup is morgen.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405