Wandering Heart van Tim Knol is WEEFF Top Favoriet

29 mei 2021 21:29
Wandering Heart van Tim Knol is WEEFF Top Favoriet

De van oorsprong Hoornse Tim Knol laat zijn fans lang wachten op nieuw materiaal. Hoewel er de afgelopen jaren wel wat singletjes verschenen, is het laatste album alweer ruim drie jaar oud. Vrijdag verscheen nieuwe single Wandering Heart, het is meteen de nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Tim Knol liet zich voor zijn nieuwe single naar eigen zeggen inspireren door de muziek die hij graag luistert als hij in de auto zit. “Ik ben gek op autorijden. Ik luister dan graag muziek, het liefste goede classic rock. Zo kom ik tot rust achter het stuur. Een beetje meetikken op het stuur terwijl mijn gedachten afdwalen.”

Voorbeelden van muzikanten die hij zoal luistert in de auto noemt hij ook. Zo vormden Creedence Clearwater Revival, Nick Lowe en The Rolling Stones inspiratiebronnen voor Wandering Heart. 

Wandering Heart hoor je komende week lekker vaak op WEEFF Radio, als nieuwe WEEFF Top Favoriet. 

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Wandering Heart van Tim Knol, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Beeld: Gerard Stolk

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844