Wat kun je dit weekend doen in West-Friesland?

7 maart 2020 10:24

Het weekend staat voor de deur en wellicht wil je plannen maken om er op uit te gaan, maar heb je geen idee wat er te doen is in de regio. In dit overzicht praten we je bij over welke evenementen en activiteiten de komende dagen plaats gaan vinden in West-Friesland. 

Zaterdag

De cabaretier die alle prijzen won, bij zowel Groninger- als Leids Cabaret Festival, staat morgenavond in het BON-theater in Medemblik. Martijn Kardol brengt zijn tweede voorstelling ook naar West-Friesland en start zijn voorstelling om 20.15 uur.

Woodstock gemist? Ga morgenavond in De Dromedaris in Enkhuizen. In het cultureel centrum wordt het legendarische festival uit 1969 herbeleefd met de bands Voice Over, The Substitute en The Challenge & Friends. Ze brengen een ode aan de artiesten die meer dan 50 jaar geleden op het Amerikaanse festival stonden. De show begint 20.30 uur.

Of wellicht heb je als volwassene boven de 30 jaar zin om weer eens lekker te dansen. Dat kun je morgenavond doen in De Nadorst in Blokker. Daar wordt namelijk een 30- 40- 50-plus Dancing Party georganiseerd. Een dansfeest met uitsluitend hits en een ongedwongen sfeer. De Dancing Party vindt morgen vanaf 20.30 uur plaats.

Zondag

De reeks miniconcerten bij het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen wordt dit weekend doorgezet. Deze zondag speelt het mandoline- en gitaarorkest Entre Nous in het binnenmuseum. Het miniconcert in Enkhuizen start om 12.00 uur.

Heb je zelf een leuk evenement dat je met ons wilt delen? Geef het aan ons door via studio@weeff.nl