Wat kun je dit weekend doen in West-Friesland?

14 februari 2020 22:16

WEST-FRIESLAND – De voorjaarsvakantie is begonnen en het kan zijn dat je deze goed wilt beginnen door er op uit te gaan. In dit overzicht praten we je bij over waar je dit weekend naar toe kunt in West-Friesland. Zo kun je bijvoorbeeld dit hele weekend naar Kasteel Radboud in Medemblik voor een Middeleeuws Weekend.

Zaterdag

Net als zondag kun je morgen terecht in Medemblik om je onder te dompelen in de tijd van de Middeleeuwen. Kasteel Radboud in Medemblik wordt dit weekend bewoond door de Ridders van de IJssel. Waan je terug in de tijd met oude ambachten en middeleeuwse bewoners. Het hele weekend is Kasteel Radboud geopend tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

Zondag

Een nieuw gitaarensemble met een missie. Dat is Por el Amor de Dios. Het gitaartrio staat deze zondag in de Dromedaris in Enkhuizen. Met hun programma De Kluizenaar geven zij een verzameling van meesterwerken in een persoonlijk concert. Het trio start om 15.00 uur.

Bij eetcafé d’Ontmoeting in de Goorn kun je zondag terecht voor een nieuwe editie van Live op zondag. Zanger Sven Versteeg verzorgt de muziek en de keuken van het eetcafé is uiteraard gewoon geopend. Live op zondag begint om 18.00 uur.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405