WEEFF Radio doet het hele weekend live verslag vanaf de Hoornse Stadsfeesten

10 juni 2022 16:41

De organisatie en het publiek hebben er drie jaar op moeten wachten, maar dit jaar kan het feest weer los barsten. Dit weekend is de binnenstad van Hoorn omgetoverd tot een festivalterrein zonder hekken. Het evenement is namelijk gratis en biedt ruimte voor muziek, theater en dans. WEEFF Radio is het hele weekend live aanwezig, zodat je niks mist.

“Het aanbod is ruim”, vertelt programmeur Theo Viset. Honderd acts staan verspreid over meerdere locaties, van de Roode steen tot het Koepoortsplein. Stadsdichter Levi Noë start vrijdag op Statenpoort. Ook aan nieuw talent geen gebrek: op het Kerkplein start om 20:00 uur vanavond een band van vier man uit Hoorn, die op het punt staan om hun eerste album uit te brengen.

Live verslag

WEEFF Radio er ook weer bij, dit jaar vanaf het Kerkplein. Vanuit de pop-up studio doen wij verslag van het evenement en lopen de artiesten onze deur plat. Ook staat het bezoekers vrij om even langs te komen. Lukt dit niet? Dan kun je ook alles volgen via onze website, social media kanalen en natuurlijk op de radio. De uitzending begint vandaag om 17:00 uur.

Lokaal talent

Naast zangkoren, orkesten en de populaire Stadskaraoke is er op de zondag ook een Superhero Academy. Zo kun je verschillende superhelden voorbij zien komen. En zoals gebruikelijk is lokaal talent ook deze Stadsfeesten oververtegenwoordigd. Zo spelen op de vrijdag onder meer Levi Noë, The Spylocks en Westone. Johan Keeman & Pieter Baas, spelen op zaterdag. Net zoals Barney Willemse, Elsa Brigitta Bekman en Christie.

Op zondag speelt Glock ’45 uit Hoorn, die in aanloop naar het festival hun eigen soapserie is begonnen. Verder treden de Mannen van Stavast, The Tibbs, Meryn, Sven Ross en Joey Vriend op. Het hele blokkenschema vind je hier.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook en Instagram!