WEEFF Top Favoriet aankomende week in handen van Jesperjesper

8 december 2023 19:43
Bron: WEEFF

Hij is als drummer actief bij verschillende bands, maar Jesper Albers heeft meer ambities en wil ook zijn eigen muziekvoorkeur laten klinken. Als Jesperjesper pakt hij aankomende week de WEEFF Top Favoriet, met zijn nieuwe single ‘Keep an eye out’.

Samen met de gebroeders Dokman richt Albers de band Paceshifters op. De alternatieve band viert dit jaar hun 15-jarig jubileum, en stond onder andere in Paradiso. Ook mochten zij meerdere keren het voorprogramma van de Australische band Wolfmother verzorgen. En toen zanger en gitarist Andrew Stockdale dit jaar een nieuwe tour door Europa wilde houden, vroeg hij Jesper om te drummen. Deze zomer stond Jesper met de band op het Dijkpop festival in Andijk.

In oktober stond Jesper in café De Beiaard in Hoorn, tijdens de Popronde. Na zijn optreden als Jesperjesper, waarbij hij naar eigen zeggen te maken had met een moeilijk publiek, kwam hij langs in de studio op de bovenverdieping voor een interview. Zo heeft hij naast de muziek die hij met de bands speelt, een bredere muzieksmaak die hij wil laten horen. Deze week gaat dat bij ons in ieder geval vaak gebeuren.

Jesperjesper (midden) na zijn optreden en interview bij de Popronde. Bron: WEEFF

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405