Werkgroep Samen in Enkhuizen organiseert Bloeiende Buurt om contacten te stimuleren

23 januari 2023 18:16
Door Nico Heij

Op 4 februari organiseert de werkgroep Samen in Enkhuizen een thema dag De Bloeiende Buurt in buurtcentrum IJsselzand in Enkhuizen. Van half elf tot half twee is er een programma om onderlinge verbinding tussen buurtbewoners met elkaar tot stand te brengen.

De werkgroep Samen in Enkhuizen is een onderdeel van de stichting 4 en 5 mei anti-discriminatie comité Enkhuizen en heeft als doel om nieuwkomers te inspireren en te ondersteunen bij hun toekomst in Enkhuizen. Met de ontmoetingsdag willen zij in samenwerking met woonstichting Welwonen echte onderlinge contacten tot stand brengen. “We moeten meer omzien naar elkaar en elkaar zien staan. Tijd besteden aan elkaar. Iedereen mag er zijn.” aldus Corrina en Dieneke van de werkgroep. De ontmoetingsdagen, die Samen in Enkhuizen organiseert, zijn bedoeld voor een ieder die verbinding zoekt, of daar iets in wil of kan betekenen.

Uitzending – 21 januari 2023

Interview met Dieneke en Corina van Samen in Enkhuizen over het doel en de organisatie van de Bloeiende Buurt in Enkhuizen op 4 februari.

38442

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405