Werksaam maakt met partners kans op Werkinnovatie Prijs

14 september 2020 21:23
Werksaam

Een startkapitaal van maar liefst 1 miljoen euro. Dat is wat er klaarligt voor de winnaar van de Werkinnovatie Prijs.

Werksaam Westfriesland, Pro bedrijven uit Schagen, WNK Personeelsdiensten uit Alkmaar en Confed Systems uit Amersfoort zijn hiervoor aan de slag gegaan met een gezamenlijk project. Zij worden hierbij ondersteund door Het Ontwikkelingsbedrijf NHN en RPAnhn (regionaal platform arbeidsmarktbeleid).

Nieuwe werkgelegenheid

Doel van het project DoorStroom+KrachtStroom is het creëren van nieuwe werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Afgelopen zaterdag gaf Marjolijn Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland op WEEFF Radio een toelichting op het samenwerkingsproject.

22 september wordt duidelijk of het project bij de tien plannen behoort die doorgaan naar de finale van de Werkinnovatie Prijs.

NHN Business Awards

WerkSaam Westfriesland is ook genomineerd voor de NHN Business Awards. De aanleiding voor de aanmelding is de aanpak bij de Tozo (onderdeel van Corona-ondersteuning voor ondernemers). “Wij zien dat als ‘gewoon ons werk doen’, maar zijn blij om te horen dat dit gewaardeerd wordt.”

Bekendmaking van de finalisten voor deze awards vindt 7 oktober plaats.

Uitzending – 12 september 2020

Marjolijn Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland licht het samenwerkingsproject toe dat is ingediend voor de Werkinnovatie Prijs.

Werkinnovatieprijs

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844