WerkSaam Westfriesland staat in de finale voor de Werkinnovatieprijs

6 oktober 2020 21:16
Werksaam

WerkSaam Westfriesland diende drie projecten in voor de Werkinnovatieprijs en is met een van die projecten bij de tien finalisten beland.

Het betreft niet het project DoorStroom+KrachtStroom waar WEEFF Radio eerder over sprak met directeur Marjolijn Dölle. “Met onze inzending ‘modulaire woningbouw, voor een circulaire en inclusieve leefomgeving’ hebben we de finale gehaald”, aldus Dölle. “Dat project hebben we samen ingediend met Clean to Anywhere. Dat onder andere een schip heeft gemaakt van afvalplastic.”

Tiny Houses

De Tiny Houses, die helemaal uit afval zullen bestaan moeten de woningnood verminderen. “Het project moet 40 fte betaald werk opleveren, juist voor de mensen uit onze kwetsbare doelgroep”, laat de directeur weten in het vervolggesprek op WEEFF Radio.

Uitzending – 30 september 2020

WerkSaam Westfriesland staat in de finale van de de Werkinnovatieprijs. Het Tiny Houses project is samen met Clean to Anywhere ingediend.

Werksaam Tiny Houses project

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844