Wervershoofse No Offense: We gaan op tour én komen snel met nieuwe muziek

12 juni 2021 21:26

De alternatieve rockband No Offense uit Wervershoof is druk bezig met het plannen van tourdata voor aankomende zomer en het uitbrengen van nieuwe muziek. Zaterdagavond waren Diederik Schouten (bas), Stef Scheffer (gitaar), Daan Appelman (zang & gitaar) en Tom Smak (drums) te gast in De Mooij Show op WEEFF Radio.

Gavin Mooij sprak ze onder andere over hun plannen voor aankomende zomer. Ze gaven aan West Friesland voorlopig even achter zich te willen laten, om het buitenland te veroveren. Ze willen naar het Zuid-Europa afreizen, om op de verschillende surfkampen in de regio’s daar op te treden.

Gelukkig blijven ze niet tussen Frankrijk en Spanje hangen en komen ze in augustus weer terug naar onze regio. Zo spelen ze op 8 augustus nog op Pauspop in Lutjebroek en in september bij het Out Of The Box Festival in Noord-Brabant. Voor beide shows zijn nog kaarten beschikbaar.

Naast de tourplannen van de band kwamen ook plannen voor nieuwe muziek ter sprake. Nieuwste single Bantam is nu al uit en te vinden op alle bekende streamingplatformen. Volgens Daan Appelman, de zanger van de band, komt er nog veel meer nieuw werk aan in de komende tijd. Afgelopen coronajaar heeft de band de vrijgekomen tijd nuttig besteed, door veel nieuwe muziek te schrijven. Genoeg om naar uit te kijken!

Luister het hele gesprek met No Offense hier terug.

Uitzending – 12 juni 2021

Gavin Mooij sprak de Wervershoofse band No Offense in de Mooijshow.

Gavin Mooij sprak de Wervershoofse band No Offense

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844