West-Fries familiebedrijf Karsten Tenten viert 50-jarig bestaan: “Kijk waar we nu staan!”

19 april 2024 18:00
Bron: NH Media

Het West-Friese familiebedrijf Karsten Tenten viert dit weekend feest. Het bedrijf bestaat vijftig jaar, maar die jaren waren niet zonder tegenslagen. In 2018 werd het hele pand door een grote brand verwoest. “En een week nadat we weer open konden na de opbouw kwam corona en moesten we weer dicht”, zegt directeur Marc Takken. “Maar we hebben weer opgebouwd en kijk waar we nu staan. Dat gaan we vieren.”

In 2018 legde een grote brand het bedrijf in de as. Maar daarna is in 2019 op de Factorij een nieuw pand gebouwd en viel het bedrijf in de prijzen en is het een zeer gewaardeerde outdoor-winkel. Zo won het bedrijf de publieksprijs van de Ondernemingsverkiezing. Ook dit heeft het bedrijf gevierd met het hele personeel. “Het is echt een West-Fries bedrijf. Iedereen die hier werkt of heeft gewerkt komt uit de buurt. Dat voel je ook wel. Het heeft echt een regionale functie”, aldus Takken.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844