West-Friese band No Offense pakt WEEFF Top Favoriet met nummer over trouwe fan

15 december 2023 19:52
Bron: WEEFF

Wat doe je als band als je een trouwe fan hebt die jarenlang bij optredens komt? Dan kun je er een nummer over schrijven. En dat is precies wat de West-Friese band No Offense gedaan heeft. Komende week hoor je ‘Cougar on the loose’ de hele week op de radio als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Het nieuwe nummer is volgens No Offense een ‘bedrieglijk simpel lied’ over een dame die een aantal jaar geleden een vriend van de band werd. “Ze is al die tijd een trouwe supporter gebleven, en we zijn haar voor de grap ‘cougar’ gaan noemen”, leggen ze uit. “Het lied zelf is een schattige ballad die overloopt in een speels pop-punk nummer. Deze is voor jou, Sindy!”

Afgelopen week, op woensdag 6 december, kwam de nieuwe EP ‘Cougars & Cowards’ van de West-Friese band uit. “…en we weten dat jullie dat hebben gemerkt. Enorm bedankt voor jullie warme ontvangst”, zegt No Offense op hun Instagrampagina. “We waarderen jullie betrokkenheid en kunnen niet wachten om de rest van de dingen die komen gaan met jullie te delen.”

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405