West-Friese hardrockband start inzamelingsactie voor debuutalbum

14 januari 2023 21:48

No Offense, een hardrockband uit Spierdijk, is druk aan de weg aan het timmeren. Om hun debuut album te kunnen uitbrengen hebben de heren een inzamelingsactie opgezet. Het kost natuurlijk veel geld om een album uit te brengen, vertellen de mannen in de uitzending bij WEEFF.

De mannen willen twaalf nummers op het album zetten. “De eerste vier nummers hebben wij al opgenomen en betaald uit eigen zak. Maar nu is het geld op”, vertelt een van de bandleden. “Vandaar dat er een actie is opgezet”.

Muzikale wandeling

“De nummers van het album zijn autobiografisch en gaan vooral over het volwassen worden”. Zo ook het nummer ‘Cougars On The Loose’. Dit nummer is al opgenomen en is ontstaan bij een muzikale wandeling in Spierdijk. “Er loopt altijd een hele lieve oude mevrouw mee, Sindy, en daarvoor hebben wij dit nummer geschreven”. WEEFF kreeg afgelopen vrijdag al de primeur en mocht het nummer al op de radio draaien.

De heren willen dus nog meer muziek gaan uitbrengen, maar daar is geld voor nodig. De actie steunen kan via deze link. De komende tijd kun je de band onder andere zien spelen op Taaipop in Lutjebroek.

Luister hieronder het hele interview terug.

Uitzending – 13 januari 2023

No Offense kwam langs bij WEEFF Radio om te vertellen over hun crowdfunding die ze hebben opgezet voor het financieren van hun debuut album

No Offense start gofundme campagne voor debuut album

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405