West-Friese Held Sven Reus zit ‘quarantaine stuck’

9 mei 2020 00:42

Iedereen zit thuis en heeft zo zijn eigen maniertjes om de tijd te doden. Veel artiesten gebruiken de vrijgekomen uurtjes om te schrijven, je kunt ondertussen al vele albums vol met coronaliedjes vullen. West-Friese Held Sven Reus trommelde zijn vriendengroep op en kwam ook met een originele bijdrage. 

Bij Sven sloeg de verveling na bijna twee maanden quarantaine ook toe. Samen met zijn oude vriendengroep van de middelbare school bedacht hij iets om de tijd te doden en samen richten ze de 12-koppige gelegenheidsband ‘Mooi Nie’ op. Sven componeerde een beat schreef samen met zijn vrienden Joost en Simon een tekst. De overige negen vrienden rapten allemaal een eigen verse op ‘Quarantaine Stuck’. 

Hit op YouTube

En het nummer slaat aan! Wat begon als een grapje groeide uit naar een video die in de eerste 24 uur al bijna 2.500 views en meer dan 160 likes binnenhaalde. Vooralsnog staat de track alleen op YouTube, maar de boys beloven pas dat ze, áls het zover komt, eventuele inkomsten zullen doneren aan een goed doel. Welk goed doel? Daar zijn ze nog niet helemaal over uit. 

Wat vind jij van ‘Quarantaine Stuck’? 

Uitzending – 9 mei 2020

West-Friese held Sven Reus vormt samen met 11 vrienden de gelegenheidsband 'Mooi Nie' en staat aan de voet van een viral, met hun nummer Quarantaine Stuck. Jorik belde 'm afgelopen zaterdag, om te vragen hoe dit ideetje is ontstaan.

Sven Reus van Mooi Nie over Quarantaine Stuck

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844