West-Friese schrijver Arend Smits presenteert debuutroman in Aartswoud

5 november 2022 10:00
Arend Smits

De West-Friese schrijver Arend Smits presenteert zondag 20 november zijn debuutroman bij Café De Stompe Toren in Aartswoud. ‘Het Tussenparadijs’ van Smits verhaalt over Allart Wessels, een 52-jarige man die na een fikse burn-out zijn leven weer tracht op te pakken. De hoofdpersoon besteedt die periode aan het schrijven van een boek over zijn familie.

Hoofdpersoon Allart Wessels is zich maar al te goed bewust van hetgeen hij met zich meedraagt. (Een vliegramp, een weggelopen zus, een verdwenen oom). Desondanks heeft het schrijven een heilzame werking op zijn burn-out. Totdat hij verder graaft… “Arend heeft een prachtige schrijfstijl die voortkomt uit natuurtalent. Schrijven kan je deels leren, maar het manuscript ‘Het Tussenparadijs’ klopte direct als een bus”, aldus de uitgever.

Arend Smits woont inmiddels al enkele jaren met zijn gezin in Duitsland, maar komt van origine uit West-Friesland. Café De Stompe Toren zal ook een rol spelen in zijn volgende boek ‘Esther’.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844