Westend gaat in november echt vrijheid vieren

31 maart 2020 11:50
Westend Stil Verzet

De voorstelling Stil Verzet van musicalvereniging Westend die oorspronkelijk in mei zou worden uitgevoerd, wordt verplaatst naar november.

“Tot op het laatste moment hebben we hoop gehad dat de voorstelling kon doorgaan. Ook omdat de voorstelling zo verbonden is met de bevrijdingsmaand mei. Maar uiteindelijk gaat de gezondheid van het publiek en onszelf voor alles,” vertelt Shirley Breuren aan WEEFF Radio. Zij is voorzitter van de musicalvereniging.

Westend kan voorstelling Stil Verzet gelukkig naar november doorschuiven

“Als je zoiets beslist, iets waar je twee jaar hart en ziel in hebt gelegd… Gelukkig hebben we iets om vooruit naar te kijken. Normaal gesproken hebben we onze voorstellingen in november. Dus we konden de voorstelling Stil Verzet doorschuiven. De huidige vrijheidsbeperkingen kunnen de voorstelling wel eens in een heel ander licht zetten.”

In november echt vrijheid vieren

Als voorzitter van de musicalvereniging is Shirley normaal gesproken met de musicalpassies van de leden bezig. “Als je dan zo’n mededeling moet geven. Maar in november gaan we met z’n allen vrijheid echt vieren met alle emoties van deze periode die erbij komen.”

Bekijk aflevering een, twee en drie van de videoreportage die WEEFF Radio maakte over de vorige voorstelling Verzet op Zolder.

Uitzending – 26 maart 2020

Voorzitter Shirley Breuren van musicalvereniging Westend over het verplaatsen van voorstelling "Stil Verzet" naar november.

3676

Kijk voor de kaartverkoop van de voorstelling Stil Verzet, 21 en 22 november in Park Schouwburg op https://www.westendhoorn.nl/kaartverkoop/