Westfriese borrelbox brengt de kroeg naar de huiskamer

1 april 2020 10:17
Westfriese borrelbox

Naar de kroeg gaan kan momenteel niet. Dus moet de kroeg via een Westfriese borrelbox maar naar de huiskamer komen.

“We hebben een borrelbox verzonnen die je thuis kunt nuttigen in de woonkamer. Om de lokale ondernemer te helpen die levert aan de horeca en de consument.” Zo vertelde Sebastiaan Redeker van brasserie café De Werf in Hauwert gisteren op WEEFF Radio.

Pubquiz in de West-Friese huiskamer op 11 april

Het leuke van de borrelbox is dat deze inclusief een quiz van Hoogkarspel Quiz Events is. Het is de bedoeling dat 1.000 tot 2.000 Westfriezen deze online quiz 11 april samen gaan spelen. “Met een kaasje, een worstje, een olijfje en een biertje of wijntje erbij kun je enorm grote prijzen winnen.”

Vouchers in de Westfriese borrelbox

De box bevat tevens twintig euro aan vouchers. Deze kunnen na de coronacrisis besteed worden bij horecaondernemers in West-Friesland. Met de actie wordt niet alleen de horeca ondernemer geholpen, maar ook de toeleverancier.

Op de eerste dag zijn er al 400 boxen verkocht. Dus de inwoners van West-Friesland zijn zeker toe aan een gezellig avondje. De box a 39, 50 is verkrijgbaar via borrelbox.brengthetthuis.nl en Westfriese borrelbox op Facebook.

Foto: NH Nieuws

Uitzending – 31 maart 2020

Sebastiaan Redeker over de Westfriese borrelbox en pubquiz op 11 april 2020

Westfriese borrelbox

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844