WFO bedrijvenpark opent zaterdag de deuren

17 september 2021 08:19
WFO bedrijventerrein

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de WFO Open Bedrijvendag. Meer dan 30 lokale ondernemers openen dan tussen 10 en 17 hun deuren.

“Het is de eerste keer dat we dit organiseren,” vertelt Robbert-Jan van Rooijen. Overbuurvrouw Marian vroeg Robbert Jan om aan te sluiten bij de officiële opening van het nieuwe pand waar ze net was ingetrokken. Maar, bedacht hij, daar kan nog meer bij: “Laten we gewoon alle ondernemers uitnodigen.”

Sommige bedrijven hebben het door de coronapandemie juist zo druk gekregen dat ze helaas hebben moeten afzeggen voor de Open Bedrijvendag. “Maar er zijn ook ondernemers waar het werk maanden stil heeft gelegen. In mijn geval blijven voor de wijnimport de mensen gelukkig genoeg drinken. De vraag naar alcoholvrije wijn neemt daarbij ook toe.”

Advies om gespreid te komen

Voor de WFO Open Bedrijvendag wordt rekening gehouden met 200 tot 400 bezoekers. Robbert-Jan:”We adviseren iedereen om gespreid te komen tussen 10.00 en 17.00. Verspreid over de meer dan dertig deelnemende bedrijven moet dat goed komen.” Bijna alle bedrijven hebben een ruimte waarin ze hun aanbod demonstreren. Van een sportschool tot aan een chocolaterie waar wordt getoond hoe je chocoladetruffels maakt. “Ook zal een brassband muziek ten gehore brengen en je hoeft ook niet zelf je thermosfles mee te nemen. Er zijn voldoende bedrijven die ook een hapje en een drankje neerzetten.”

Een overzicht van alle deelnemers aan de WFO Open Bedrijvendag is te vinden op de website wfo-open.nl.

Uitzending – 16 september 2021

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de WFO Open Bedrijvendag. Meer dan 30 lokale ondernemers openen dan tussen 10 en 17 hun deuren. Beluister het interview met Robbert-Jan van Rooijen.

WFO bedrijvenpark opent zaterdag de deuren

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405