Where to Go from Here van Lights Out is WEEFF Top Favoriet

17 december 2021 19:45

De Enkhuizerse poppunkband Lights Out kwam eind november met nieuwe single Where to Go from Here op de proppen. De track is komende week de nieuwe WEEFF Top Favoriet!

De band maakt al muziek sinds de middelbare school. In 2010 begon de band serieus met schrijven en optreden, met uiteindelijk twee albums als resultaat. “Een derde album staat voorlopig niet op de planning”, vertelt Casper van Spronsen uit de band op WEEFF Radio. “Maar we zijn wel lekker aan het schrijven en aan het opnemen. Af en toe brengen we een single uit.”

Hulp

De nieuwste single verscheen eind november, de band kreeg daarvoor hulp van zanger en producer Bjørgen van Essen. De band is leadzanger van de rockband Only Seven Left, sinds dit jaar weer bij elkaar, maar scoorde vooral aandacht met een aantal virals. Waaronder zijn 80’s versie van Lockdown Lul van Hans Teeuwen.

Van Essen produceerde de nieuwste singles van Lights Out, zo ook Where to Go from Here. Volgens Van Spronsen gaat het nummer over ‘de tijd waar we nu in zitten’. Geen hele vrolijke boodschap, maar de clip biedt ruimte voor relativering. “Met beelden van dingen die niet goed gaan in de wereld; oorlog, vervuiling en andere ellende, maar ook mooie dingen; de natuur en strandwandelingen.”

De single hoor je komende week lekker vaak op WEEFF Radio, als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Where to Go from Here van Lights Out, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Uitzending – 17 december 2021

Capser van Lights Out was te gast in het WEEFF Café en vertelde daar over de nieuwe single van de band, komende week WEEFF Top Favoriet.

Casper van Lights Out in de studio

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405