WHERE WE ARE van The Lumineers is deze week WEEFF Top Favoriet

22 januari 2022 12:57
Bron: Drew de F Fawkes

De Amerikaanse folk rock band The Lumineers is ondertussen bij hun vierde album aangekomen. Op het album Brightside vind je negen nieuwe nummers. Van WHERE WE ARE zijn wij enorm fan. Het is deze week de WEEFF Top Favoriet.

Ze maken zelf niet heel erg moeilijke muziek. Zowel muzikaal als tekstueel luistert het lekker weg. Het past perfect in het plaatje van The Lumineers en het heeft veel weg van wat ze op Hey Ho en Ophelia al eerder lieten horen.

Begin en eind

Binnen een halfuur heb je het album Brightside al in zijn volledigheid beluisterd, omdat het slechts negen nummers bevat. Het album opent ook met titeltrack Brightside, om na negen tracks nogmaals af te sluiten met de titeltrack, als reprise. De plaat heeft daardoor een duidelijk begin en een eind. Door voor deze aanpak te kiezen, hebben hebben The Lumineers een mooi geheel van deze heerlijke plaat gemaakt.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

WHERE WE ARE van The Lumineers, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405