Winnen: kaarten voor Marianne Ligthart in Oosterleek

8 maart 2020 17:35

Met de komst van een nieuwe single is Marianne Ligthart begonnen aan een clubtour, langs verschillende podia in West-Friesland. De tour zit er bijna op, 20 maart is de laatste show in Oosterleek. De show is bijna uitverkocht, maar de laatste kaarten win je op WEEFF Radio!

Het debuutalbum Black Thea & Whiskey is pas net een jaar uit, maar toch vond Marianne het nu alweer tijd worden voor een nieuwe single. Daarom verscheen er een maandje geleden alweer een nieuwe liedje: Let Me Read You. We riepen de track in februari al uit tot onze WEEFF Top Favoriet.

De single werd gereleased in De Dromedaris in Enkhuizen en na deze show volgde er nog een tour van vijf shows. De laatste is dus op 20 maart in Oosterleek en jij kunt daar bij zijn! Luister deze week naar WEEFF Radio, of laat op onze Facebookpagina weten waarom jij er de 20e graag bij wilt zijn.  

Corona update

Het kabinet heeft donderdag aangekondigd dat alle bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden afgelast. Ondanks de aangekondigde maatregelen gaat dit concert wél door. De locatie heeft een maximaal aantal plekken van 80. 

Jorik sprak Marianne in februari over haar nieuwe single.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844