You’re Not Alone van Semisonic is WEEFF Top Favoriet

20 juli 2020 19:42

We moesten er 19 (!) jaar op wachten, maar een maand geleden was daar ineens een nieuwe single van Semisonic. Een halfjaar in quarantaine doet rare dingen met muzikanten, zo blijkt. You’re Not Alone is onze nieuwe WEEFF Top Favoriet!

De Amerikaanse band scoorde eind jaren ’90 haar grootste hit, met Closing Time. Een klassiek ‘eendagsvliegje’, zo’n liedje wat iedereen kent maar waarvan iedereen zich afvraagt wie de uitvoerenden nou eigenlijk zijn. Het nummer stond op het tweede album Feeling Strangely Fine, twee jaar later kwam daar een derde album bij. Daarna was het tijd voor een pauze, die uiteindelijk 19 jaar zou duren. Want 26 juni was daar ineens een nieuw liedje. Verassing! 

EP

You’re Not Alone is ook gelijk de titeltrack van de ep die deze herfst uit moet komen. Sowieso nog vier nieuwe liedjes in aantocht dus. Of dit ook een voorbode is van een vierde album is nog een beetje onduidelijk, maar we kunnen in ieder geval weer een halfjaartje teren op nieuwe muziek van Semisonic. 

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

‘You’re Not Alone’ van Semisonic, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844