Zaalvoetbal: Najib Taki blijft toch trainer van ’t Veerhuys

5 september 2022 14:16

Vanwege verschillende visies besloten ’t Veerhuys en trainer Najib Taki na afgelopen seizoen uit elkaar te gaan. Het vertrek bleek echter van korte duur te zijn. Afgelopen zomer kwamen de Hoornse zaalvoetbalclub en trainer alsnog nader tot elkaar, waardoor Taki ook dit seizoen voor de groep staat. 

Najib Taki nieuwe trainer 't Veerhuys

De leuke spelersgroep is een belangrijke reden geweest in de keuze om te blijven bij de club. “Het zijn allemaal fijne jongens. Het is echt een groep waar muziek in zit dit seizoen.”

“Het zijn allemaal fijne jongens. Het is echt een groep waar muziek in zit dit seizoen.”

Trainer najib taki

Eindigen in de top drie

Ook de spelersgroep is erg blij dat de oefenmeester is gebleven. Aanvoerder Aram Hakopov vertelt dat de trainer en selectie een onbeschrijfelijk goede band met elkaar hebben. Club, trainer en spelers hebben ambitieuze plannen. “Misschien is het nu nog te vroeg, maar ik weet zeker dat we binnen drie seizoenen in de top drie van de competitie kunnen eindigen”, aldus een gemotiveerde Hakopov.

Afgelopen vrijdag speelde ’t Veerhuys zijn eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen streekgenoot Volendam (8-2 verlies).

Bekijk hierboven de reportage die NH Sport daarvan maakte.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405