Zaalvoetballers Hovocubo zeer overtuigend naar finale, Lebo wacht beslissingswedstrijd

3 juni 2022 22:00
Bron: Orange Pictures

Door een 6-1 overwinning op FC Marlène heeft Hovocubo zich geplaatst voor de finale om het landskampioenschap. De tegenstander is nog niet bekend, omdat FC Eindhoven er een beslissingsduel uitsleepte tegen ASV Lebo.

Lebo verloor de tweede wedstrijd en speelt zondag een beslissingsduel

Vroeg in de wedstrijd zette Mo Attaibi de bezoekers uit Heerhugowaard nog op voorsprong. Daarna was het de beurt aan de ploeg van trainer Sander van Dijk. Zonder problemen werd er met 6-1 gewonnen, waardoor de best-of-three beslist is. Vorige week wist Hovocubo het eerste duel al met 5-2 te winnen.

In Eindhoven was het een stuk spannender. Bij rust stond het 1-1, waardoor de Amsterdammers dicht bij de finale waren. De eerste wedstrijd werd namelijk met 3-1 gewonnen. Door een treffer van Saïd Bouzambou na acht minuten in de tweede helft werd de wedstrijd echter gewonnen door de Brabanders. 

Zondag is de beslissingswedstrijd in Eindhoven. De winnaar is de tegenstander van Hovocubo in de finale, die opnieuw over drie wedstrijden gaat.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405