Zaalvoetbaltrainer Najib Taki verruilt Veerhuys voor VNS United

2 februari 2023 10:18

VNS United heeft Najib Taki als coach voor het volgend seizoen vastgelegd. De huidige trainer komt over van HV/Veerhuys. Taki gaat de Amsterdamse zaalvoetbalploeg, die dit seizoen debuteert in de eredivisie, samen met de huidige coach Ahmed Baghouz leiden. 

Najib Taki nieuwe trainer 't Veerhuys

“Ik ben trots dat ik benaderd ben door VNS United. Wat mij aansprak is de ambitie en blijk van waardering. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de komende tijd veel progressie gaan boeken binnen en buiten de vereniging”, aldus Taki.

Voetbalsprookje

Het Amsterdamse VNS United werd in 2016 opgericht. Vanaf de oprichting ging het razendsnel met de Amsterdammers. Binnen zes jaar promoveerde de club naar de eredivisie. Op dit moment staat VNS United tweede in de degradatiepoule met twaalf punten uit twee wedstrijden.

De huidige ploeg van Taki HV/Veerhuys staat eerste in die poule. Het duel tussen VNS United en HV/Veerhuys staat op 10 februari gepland.

Tekst loopt door onder foto.

Anand Jagdewsing coach van FC Marlène

HV/Veerhuys heeft de opvolger van Taki ook al binnen. Anand Jagdewsing keert na een afwezigheid van vier jaar terug in het zaalvoetbal. Jagdewsing is een bekende trainer in Noord-Holland. Zo was hij op het veld trainer van onder andere Hollandia, Zwaluwen ’30 en Always Forward. In de zaal trainde hij al eerder HV/Veerhuys en ook bij FC Marlène was hij de trainer.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405