Zaandammer (40) aangehouden voor steekpartij in Hoorn

22 november 2023 13:54
Bron: RVP Media

De politie heeft een 40-jarige man uit Zaandam aangehouden voor betrokkenheid bij een steekpartij in Hoorn. Hierbij raakte gisteravond een 36-jarige man uit Hoorn zwaargewond.

Gewonde man meldt zich bij ziekenhuis Hoorn

De 36-jarige man uit Hoorn reed gisteravond op eigen houtje met zijn bedrijfsbus naar het Dijklander Ziekenhuis waar hij op de stoep voor de hoofdingang parkeerde en naar binnen strompelde. Daar werd hij direct geholpen aan zijn verwondingen. Volgens een politiewoordvoerder is het slachtoffer nog in leven en verblijft hij in het ziekenhuis. Hoe het nu met hem gaat, is onduidelijk.

De steekpartij is mogelijk een gevolg van een ruzie in de relationele sfeer, aldus een politiewoordvoerder. De man uit Zaandam zou kort na de steekpartij zijn opgepakt. De politie kan nog niets kwijt over de relatie tussen het slachtoffer en de verdachte en de aanleiding voor het incident. “De toedracht wordt nog onderzocht.”

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405