Zanger Lucas Nicholas veroorzaakt meer dan kippenvel in WEEFF studio

21 oktober 2022 18:16
Lucas NIcholas

Gisterenavond was er een zeer bijzonder live optreden in de radiostudio van WEEFF. In het kader van het uitbrengen van zijn nieuwe single ‘Someone Else’ speelde de jonge Opmeerse singer-songwiter Lucas Nicholas twee van zijn nieuwe nummers.

Er moest nog wel even snel ergens een gelegenheidgitaar vandaan worden getoverd, maar vervolgens wist de jonge Opmeerse musicus de gevoelige snaren goed te raken. Bij Te Kust en Cultuur speelde hij ‘Calmness’ en ‘Ghosttown’. Programmamaker Leo Harlaar was sprakeloos: “Tja, en dat gebeurt mij niet vaak. Het was een buitengewoon optreden. Het greep me volledig naar de keel. Ik had geen kippenvel, maar een soort overtreffende trap daarvan”.

Live bij Zondeval

Lucas Nicholas is in de zomer van 2021 bij MI5 Studios begonnen met de productie zijn nieuwe werk. Daar kreeg hij de kans om met sessiemuzikanten Jeroen Overman (bas), Bram Hakkens (drums) en Elvis E (gospelkoor) te werken.  

Binnenkort is Lucas Nicholas life te horen in op de podia van Zondeval. “Hou hem in de gaten”, beweert Leo Harlaar vol overtuiging. “ Die gaat een heel eind komen”. Beluister onderstaand de single ‘Someone Else’.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405