Zaterdag op WEEFF Radio: Best Of Dijkpop, vanuit Wervershoof

3 juli 2020 15:28

Wat hebben we zin in het festival seizoen, dat dit jaar toch echt aan onze neus voorbij lijkt te gaan. Als een kleine pleister op de wonden bieden we je zaterdag een alternatief.

Deze zaterdag zitten we namelijk samen met de organisatoren van Dijkpop in het Café van Wervershoof.  Dit op de dag dat eigenlijk de 37e editie van dit festival in Andijk los zou barsten. Een editie waarvan dit jaar de kaartverkoop nog sneller ging dan eerdere jaren.

Lang onduidelijkheid over doorgaan festival seizoen 

Half april vroeg de organisatie aan de regering om snel met duidelijkheid te komen of festivals door mochten gaan, waarna op 21 april het definitieve antwoord kwam dat dit minimaal tot 1 september niet het geval was.

‘Best Of 36 jaar Dijkpop’ 

Omdat we deze dag niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan, duiken we deze zaterdag samen met de organisatie het Café van Wervershoof in en blikken we drie uur lang terug op de afgelopen 36 jaar Dijkpop en blikken we natuurlijk vooruit op de 37e editie op 3 juli 2021.

'Best Of 36 jaar Dijkpop'  hoor je zaterdag 4 juli tussen 13:00 en 16:00 uur live op WEEFF Radio en kan je ook volgen via onze Webcam.