Vanavond op WEEFF Radio: de Hoornse Stadsfeesten best of!

12 juni 2020 17:20
A.M. Sam op de Hoornse Stadsfeesten 2019

Dit weekend zou het feest weer losbarsten: de Hoornse Stadsfeesten 2020. Maar ook dit festival gaat dit jaar niet door, uiteraard vanwege de coronamaatregelen. WEEFF Radio komt met een second best alternatief en zendt drie uur lang alleen maar oude live-opnames van de afgelopen edities uit.

Nog voordat het kabinet bekendmaakte dat alle openbare evenementen er tot september in ieder geval niet meer in zitten, hakte de organisatie van de Hoornse Stadsfeesten de knoop al door: dit jaar geen festival. Te risicovol. Deze vervelende maar logische beslissing heeft inmiddels een beetje in kunnen dalen. Tijd voor een leuk alternatief!

Best of

Vanavond presenteert Jorik Simonides tussen 19:00 en 21:00 een speciale Hoornse Stadsfeesten best of uitzending. Dat doet hij samen met niemand minder dan Arwin Tamminga, de man die normaal ieder jaar het hoofdpodium mag hosten. Samen draaien ze twee uur aan archiefmateriaal van de hoogtepunten van de afgelopen edities. Een aantal prominente Stadsfeesten acts zijn te gast en Mr. Stadsfeesten himself, Theo Viset, komt ook nog even gluren.

Laat je horen

Om onze denkbeeldige editie van de Hoornse Stadsfeesten 2020 écht af te maken missen we eigenlijk nog één ingrediënt: publiek! Laat daarom vooral van je horen. Waar dat normaal kan voor de stage barriers van de verschillende podia door de Hoornse binnenstad, zien we je nu graag terug via ons WhatsAppadres. Arwin en Jorik zijn namelijk ontzettend benieuwd naar jóuw hoogtepunten uit 22 jaar Hoornse Stadsfeesten.

Johan

Was dat alles? Nee, we hebben nog een kleine verassing. In 2018, tijdens 20 jaar Hoornse Stadsfeesten, was de Hoornse band Johan de afsluitende act. Tussen 21:00 en 22:00 zenden we deze hele show nog een keertje integraal uit. Gewoon, omdat het kan. 

Jorik en Arwin hielden afgelopen zondag vast een kleine voorbeschouwing. Luister het fragment hier terug!

Uitzending – 7 juni 2020

Aankomend weekend zou het weer losbarsten: de Hoornse Stadsfeesten. Dit jaar moet de organisatie helaas een editie overslaan. WEEFF Radio komt met een alternatief en zendt drie uur lang oude live-opnames van de afgelopen edities uit. Jorik Simonides praat de avond aan elkaar, samen met Stadsfeesten host Arwin Tamminga. Afgelopen zondag hielden ze vast een voorbeschouwing.

Voorbeschouwing Hoornse Stadsfeesten best of met Arwin Tamminga

Kijk en luister mee zaterdag, tussen 19:00 en 22:00 via 103.9FM of weeff.nl.