Zeg het maar: wat is de meest opvallende straatnaam van West-Friesland?

24 maart 2024 08:11
Bron: NH Media

Je hebt de Pieter de Poepsteeg in Hoorn, Tussen Hel en Vagevuur, Vette Knol in Enkhuizen en Boenluif in Hoogwoud. Maar wat is de meest bijzondere of grappige straatnaam van West-Friesland? Dat bepaal jij! 

Tussen Hel en Vagevuur in Enkhuizen straatnaam

De West-Friese redactie duikt deze weken in de straatnamen, waarvan er alleen in West-Friesland al duizenden zijn. Zo zagen we dat de weg naar het Paradijs doodlopend is, wandelden we de speciale straatnamenroute van Esther in Enkhuizen en spraken we met de 95-jarige Annie, die met succes voor een naamswijziging streed

En: we zijn op zoek naar de meest bijzondere of grappige straatnaam in onze regio. Er daar hebben we jou, als lezer, bij nodig. Je kunt jouw meest bijzondere straatnaam gemakkelijk nomineren door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook pleinen, stegen en hofjes mogen natuurlijk meedoen.

Formulier invullen

Vul daarom snel het formulier in en vermeld ook meteen even jouw motivatie. Binnenkort maken we bekend welke wat de meest bijzondere naam van West-Friesland is.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844