‘Zilver’ van Barnsteen is de nieuwe WEEFF Top Favoriet

4 maart 2023 15:16
Bron: Duivenvoorden-Westenberg

De uitzending van ‘BOOS’ over The Voice of Holland heeft niet alleen een storm van reacties veroorzaakt, maar heeft ook geleid tot een nummer. De Grootebroekse singer-songwriter Amber Kamminga is door het programma aan het schrijven geslagen en uit haar pen is ‘Zilver’ gekropen. Het nummer is voor ons goud waard en daarom de komende week de WEEFF Top Favoriet.

Amber Kamminga heeft haar muzikale focus verschoven van country pop naar pop, onder haar artiestennaam Barnsteen. In haar nieuwste nummer ‘Zilver’ beschrijft ze de discussies die zijn ontstaan na de uitzending van The Voice of Holland. Barnsteen uit haar mening over het gezegde “Spreken is zilver maar zwijgen is goud”, en zegt dat deze visie te oud is. Volgens haar zou het moeten zijn “Spreken is misschien zilver, maar zwijgen is fout.”

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Zilver van Barnsteen of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Uitzending – 3 maart 2023

De uitzending van 'BOOS' over The Voice of Holland heeft niet alleen een storm van reacties veroorzaakt, maar heeft ook geleid tot een nummer. De Grootebroekse singer-songwriter Amber Kamminga is door het programma aan het schrijven geslagen en uit haar pen is 'Zilver' gekropen.

Barnsteen is komende week WEEFF Top Favoriet

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405