Zomerkamp in Zwaag: sporten, dansen en creatieve lessen in het Engels

13 juni 2020 16:15
Zomerkamp in Zwaag

Deze zomervakantie kun je je kind naar een Summer Camp in Zwaag sturen. Het heet niet voor niets zo. Het hele zomerkamp is namelijk in het Engels. Bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar.

“Het is Engels voor bengels,” vertelt Melissa van Eekelen aan WEEFF Radio. “Ze kunnen sporten, dansen en creatieve lessen volgen. Allemaal in het Engels.” “Er zijn kinderen die het Engels al heel jong vaardig zijn. Voor hen is het een hele leuke uitdaging om eens een hele dag daarmee bezig te zijn. Maar de allerjongsten wordt natuurlijk ook nog Nederlands mee gesproken.”

Kindcentrum organiseert zomerkamp

“We zijn een kindcentrum en hebben als insteek om naast het onderwijs nog het nodige aan te bieden. Buiten schooltijd en tijdens vakanties. Op vakantie gaan kan misschien niet. Zo kunnen de kinderen toch nog een leuke week hebben. Het wordt afgesloten met een high tea waarbij de ouders ook nog even ontvangen worden. En de kinderen krijgen een certificaat.”

Foto: www.summercamp.nl

Uitzending – 10 juni 2020

Melissa van Eekelen vertelt over het zomerkamp dat in de eerste week van de zomervakantie in Zwaag plaatsvindt.

Summer Camp

Het zomerkamp vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie (6 tot en met 10 juli) bij basisschool De Wingerd in Zwaag. Het kamp is van 9.00 tot 16.00, dus de kinderen slapen wel thuis. Ook is er een pre- en aftercare waardoor de kinderen eerder gebracht kunnen worden en later opgehaald. De kosten voor het zomerkamp bedragen 290 euro. Je kind opgeven kan via www.summercamp.nl.