Zonder Gezicht van Froukje en S10 is de nieuwe WEEFF Top Favoriet

19 maart 2022 18:41

Sinds haar debuut EP ‘Licht en Donker’ uitkwam is Froukje vast niet meer weg te denken uit je playlist. Een jaar later is er alweer een opvolger. Afgelopen vrijdag verscheen namelijk haar nieuwe EP ‘Uitzinnig’. Het hiervan afkomstige nummer Zonder Gezicht is deze week de nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Opgekropte emoties en het gevoel van vast zitten worden verwerkt op het opzwepende nummer. Het is daarmee een hoogtepunt op de laatste EP van het twintigjarige muzikale talent. Op de EP ‘Uitzinnig’ staan in totaal zes nieuwe nummers. Op ‘Zonder Gezicht’ werkt Froukje samen met de Abbekerkse S10.

Ze hebben al vaker het podium met elkaar gedeeld en zijn dan ook absoluut geen vreemden voor elkaar. En dat is ook zeker terug te horen in het nummer. De chemie tussen beide zangeressen maken van ‘Zonder Gezicht’ een bijzondere luisterervaring. Een mooi cadeau voor de luisteraar.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Zonder Gezicht van Froukje en S10, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405