Zonnebloem Medemblik vreest te moeten stoppen

10 januari 2020 14:27

MEDEMBLIK – Al drie jaar is de Zonnebloem Medemblik op zoek naar een nieuw vrijwillig bestuurslid. Noodgedwongen heeft een vrijwilliger nu al drie jaar de taken op zich genomen maar inmiddels is de rek er uit.

Met een laatste noodoproep hoopt De Zonnebloem te voorkomen dat de activiteiten in Medemblik moeten worden gestaakt. Er wordt gezocht naar iemand die zijn of haar talent wil inzetten, voor het organiseren van uitjes voor ouderen en het koppelen van vrijwilligers aan iemand die graag bezoek wil ontvangen. Zoals het bestuur zegt:”We zijn een echt heel gezellig team en je staat er nooit alleen voor”.

WEEFF Radio sprak met kersverse voorzitter Margreet Vroegop en Anita Neuvel-Jong over het werk dat zoveel waardering krijgt en voldoening geeft.

Uitzending – 8 januari 2020

Met een laatste noodoproep hoopt De Zonnebloem te voorkomen dat de activiteiten in Medemblik moeten worden gestaakt. Er wordt gezocht naar iemand die zijn of haar talent wil inzetten voor het organiseren van uitjes voor ouderen en het koppelen van vrijwilligers aan iemand die graag bezoek wil ontvangen. En zoals het bestuur zegt:"We zijn een echt heel gezellig team en je staat er nooit alleen voor".

Zonnebloem Medemblik vreest te moeten stoppen

Gegadigden voor de functie kunnen contact opnemen met Margreet Vroegop (06-40793240) of Anita Neuvel-Jong (06-15153241)