Zorg dat je klaar bent voor storm Ciara met deze stormachtige liedjes

8 februari 2020 23:30

West-Friesland – Het is zover: de 1e storm van 2020 is een feit, beter bekend als Ciara (spreek uit als Kira). Met windstoten van meer dan 100 kilometer per uur kan het dus flink tekeer gaan in onze regio.

Behalve dat het voetbal niet doorgaat, je moet oppassen voor rondvliegende dakpannen en omgewaaide bomen is het ook een mooie dag om onze ‘stormachtige liedjes op een stormachtige dag’ playlist op te zetten en lekker vanachter je raam te genieten hoe de wind rondom je huis waait. 

We beginnen natuurlijk met de bekendste storm plaat. Het nummer van The Doors wat uitkwam in 1971, goed gevuld met regen en bliksem zit je meteen in de sfeer.

Onze muzikale West-Friese heldin Christie heeft ook een nummer over de storm. Oké, het gaat meer over de storm die haar leven binnenkwam maar toch willen we hem in dit lijstje zetten.

Ook Frank Sinatra zong over het briesje van de zondag. ‘Stomy Weather’ op een echte Sinatra manier mag niet in onze lijst ontbreken.

En dan als de de storm gaat liggen, nemen we de schade op die hopelijk meevalt en is het tijd voor de rust die na de storm heerst. Iets wat de Common Linnets prachtig omschrijven in deze ‘Calm After The Storm’

Dit waren maar een paar voorbeelden, hieronder staat de complete playlist op Spotify

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844