Zuiderzeemuseum Enkhuizen bij beste tien procent leukste uitjes ter wereld

31 augustus 2023 15:18
Zuiderzeemuseum - avondopenstelling van het buitenmuseum
Bron: Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen hoort bij de beste 10 procent van attracties en musea die je wereldwijd kunt bezoeken. Dat blijkt uit een poll van de internationale website Tripadvisor.

Vakantiegangers uit binnen- en buitenland konden in het afgelopen jaar hun beoordeling en stem uitbrengen, op wat zij de leukste attracties vinden. Met een score van 4,5 op een schaal van 5 wordt het museum in Enkhuizen goed beoordeeld.

Directeur Stephan Warnik van het Zuiderzeemuseum is daar trots op, en op de bijbehorende ‘Travellers Choice Award’. “Wij vinden het een enorme eer om van onze bezoekers en die van de website een prijs te mogen ontvangen”, zegt Warnik. “Het museum bedankt iedereen voor het uitbrengen van hun stem.”

Volgens het museum, dat in 2023 het 75-jarig jubileum viert, zijn bezoekersbeoordelingen van essentieel belang. “Wij streven naar een zo positief mogelijke bezoekersbeleving. Met het analyseren van de recensies streeft ons museum ernaar de ervaring verder te verbeteren en optimaliseren.”

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405