Zwaluwen ’30 en Opperdoes degraderen

5 juni 2022 09:39

Zwaluwen ’30 is gisteren na een 1-4 verlies tegen VELO gedegradeerd uit de 1e klasse. Voor Opperdoes werd vorige week na de verloren wedstrijd tegen kampioen Always Forward al duidelijk dat degradatie naar de nieuw te vormen 5e klasse een voldongen feit is. Wel werd er gisteren nog gespeeld tegen Kolping Boys. Ook deze wedstrijd werd verloren, met 1-3.

Kampioen Always Forward wist wederom overtuigend te winnen, met 1-6 van SVW ’27. Beluister onderstaand de verslaggeving van WEEFF terug. Jan Burger sprak na afloop nog met Zwaluwen ’30 coryfee Leo van der Voort op zoek naar de oorzaak van het verval van de club.

Het zondagvoetbalprogramma is in verband met Pinksteren verplaatst naar maandag en zal dan live te volgen zijn op WEEFF via 103.9 FM, de site en de app.

Uitzending – 4 juni 2022

Een terugblik met Leo van der Voort naar de gloriedagen van Zwaluwen '30, de oorzaak van de degradatie en hoe de selectie komend seizoen er uit gaat zien.

Leo van der Voort over de degradatie van Zwaluwen '30

Uitzending - 4 juni 2022

Beluister het verslag van de laatste twee competitiewedstrijden van Zwaluwen '30 en Opperdoes.

Zwaluwen '30 en Opperdoes degraderen

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405